raj to jest jak poziom oleju stoi jak zaklęty na miarce a u mnie odpukać tak jest.
Porządek w kredytach
Zwiń
X
-
Porządek w kredytach
Ponieważ narobiło się tego trochę i chce zamknać kilka spraw, czy ktoś kto siedzi w bankowości, a raczej w doradztwie moglby mi podsunac jakies pomysly jesli idzie gdzie sie udac ( najleouej 2-3 banki ) aby skonsolidowac kilka kredytow, w tym dwa z ubezpieczeniem obowiazkowym ?
Samo ubezpieczenie to 2500 zł do konca kredytu, a do tego same kredyty i milion klików aby je przelewac. Domyslam sie, ze w zasadzie 2 z nich najlepiej zamknac samodzielnie, bo to sa tzw kredyty pelne 0% - wiec srednio mi sie oplaca aby brac na nie inne zobowiazania.
Jednakze mam dwie duze kolumbryny, ktore chetnie bym zamknal i przegnal
Nie chce niczyjej pomocy, ale z braku czasu ( szukanie mieszkania i kredytow hipotecznych ) po prostu potrzebuje dobrej rady.
Ja wytypowalem sobie Alior + Millenium - ktos ma jeszcze jakies sugestie ?Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
-
-
misiek^wro, jeśli masz ochotę, podam Ci namiary na kumpla, który zajmuje się sprawami trudnymi i beznadziejnymi :wink: . A tak na serio- prowadzi niezależne biuro doradztwa- sam korzystałem z jego usług i jestem zadowolony (to on załatwia formalności).It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
Komentarz